Applicatie laten maken: tot 50% goedkoper

Nearshore en offshore developers zijn hoogopgeleid, ervaren en werken tot 50% goedkoper. Ruby Talent maakt de programmeurs onderdeel van uw team. 

Een applicatie laten maken of ontwikkelen is duur, vraagt om specialistische kennis en kost veel tijd. Toch? Niet meer, dankzij offshore en nearshore developers met uitstekende scholing en een goede kennis van zaken. Wij helpen u de ontwikkeling van een applicatie tot 50% goedkoper te maken, door u in contact te brengen met ervaren programmeurs in Oekraïne. Wij zorgen ervoor dat u helder met hen kunt communiceren via onze Nederlandse projectmanagers ter plaatse.

We hebben sinds 2003 ervaring met het in contact brengen van Nederlandse organisaties met offshore en nearshore programmeurs. Dat betekent dat u goedkoper een applicatie kunt laten maken of ontwikkelen. We helpen u graag te bepalen welke vaardigheden of specifieke programmeertalen eraan te pas zullen komen. Op basis daarvan brengen we u in contact en zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van de applicatie een stuk goedkoper kan.

In 3 stappen een goedkope programmeur

Om een applicatie te laten maken of ontwikkelen door de goedkopere offshore en nearshore developers kunt u gebruik maken van 3 handige stappen:
 • Vertel ons wat u nodig heeft

Neem contact (https://www.rubytalent.nl/contact/) met ons op om uw aanvraag te doen. Geef duidelijk aan wat u wilt laten ontwikkelen en eventueel om welke programmeertaal het gaat. 
Tip: we helpen u desgewenst bij het bepalen van de benodigdheden, op basis van een algemeen idee, een visie of een wens tot een platform, applicatie of bepaalde software.
 • Wij zoeken de beste talenten

Wij leggen het contact met de juiste hoogopgeleide en ervaren nearshore en offshore developers. We helpen u de benodigde capaciteit te bepalen en brengen u in contact of kunnen het eerste contact voor u verzorgen. Heldere communicatie onderling ligt aan de basis van een productieve samenwerking.
 • Productief aan de slag

We bepalen in overleg de concrete werkwijze en aanpak. We brengen u in contact zodat u snel met de programmeurs kunt schakelen of kunnen dit traject op meer uitgebreide schaal voor u begeleiden. De werkwijze en aanpak staan altijd in het teken van maximale programmeer-productiviteit voor uw MKB-organisatie.

U kunt op die manier een applicatie laten maken of ontwikkelen, zonder dat dit ondertussen veel hoeft te kosten.


Advies en verbinding om een applicatie te laten ontwikkelen of maken

We combineren onze expertise in de verschillende programmeertalen met een breed netwerk van ervaren offshore en nearshore programmeurs, bijvoorbeeld uit Oekraïne. We kunnen u daardoor uitstekend in contact brengen met professionals die graag voor u aan de slag gaan met de applicatie die u wilt laten maken of ontwikkelen.

Dat betekent in de praktijk dat we u kunnen aangeven wat er nodig is voor de ontwikkeling van de applicatie of een specifiek platform (https://www.rubytalent.nl/platform-ontwikkelen-maken/). Op basis daarvan brengen we u in contact. Uiteraard kunnen we begeleiden bij de communicatie, om ervoor te zorgen dat de developers vanuit hun offshore- of nearshorelocatie volwaardig onderdeel worden van het team.We werken al jaren samen met de developers op offshore- en nearshorelocaties, waardoor we u op voorhand helder kunnen aangeven wat u van hen kunt verwachten en hoe ze ervoor zorgen dat u kunt werken aan een platform, software of een specifieke applicatie die u wilt laten ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om software te laten ontwikkelen of maken en daarvoor gebruik te maken van de nearshore en offshore developers die daarvoor beschikbaar zijn? Neem contact met ons op. Wij brengen u in contact, desgewenst na te hebben bepaald welke programmeerkennis er nodig is voor het plan dat u heeft.

Bij Ruby Talent

 • De beste Ruby talenten in Oekraine
 • Geen omkijken naar werkplekken of huur
 • Exclusieve ontwikkelaar, 8 uur per dag 5 dagen in de week
 • Tot 50% goedkoper dan in Nederland
 • Flexibele contracten
Vertel ons wat u nodig hebt

Vertel ons wat u nodig hebt

Wij zoeken de beste talenten

Wij zoeken de beste talenten

Productief aan de slag

Productief aan de slag

Maak een afspraak

Wat wij voor u kunnen betekenen


 • rails 2
 • redis
 • jqury
 • html5
 • cat
 • mysql
 • rails
Onze expertise over ons

Neem direct contact op© Ruby talent 2017