Software laten ontwikkelen: hoogopgeleide programmeurs

Nearshore en offshore developers zijn hoogopgeleid, ervaren en werken tot 50% goedkoper. Ruby Talent maakt de programmeurs onderdeel van uw team. 

Laat uw software ontwikkelen of maken door hoogopgeleide programmeurs, die weten waar ze aan werken. En bij voorkeur, betaal daarvoor een zo scherp mogelijke prijs. Hoe u dat doet? Offshore en nearshore development zijn daarvoor het best geschikt. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met hoogopgeleide programmeurs die kunnen werken aan uw software.

U kunt door hen software laten ontwikkelen of maken, gebaseerd op uw specifieke wensen en belangrijke eigenschappen van het programma of pakket dat u wilt gebruiken. Desgewenst helpen we u de benodigde programmeerkennis te bepalen, aan de hand waarvan we u in contact kunnen brengen met de specialisten die daar voor u aan kunnen werken.

Programmeurs met kennis van zaken

Op die manier kunt u software laten maken of ontwikkelen door programmeurs met kennis van zaken. Zij zorgen ervoor dat ze werken aan de functionaliteiten en mogelijkheden die u graag wilt aanbieden, uiteraard op basis van uw of onze specifieke instructies. We hebben sinds 2003 ervaring met de beste Ruby talenten, waardoor we beschikken over een uitgebreid netwerk aan hoogopgeleide programmeurs.

U kunt door hen uw software laten ontwikkelen of maken. Wij adviseren u bovendien graag hoe u de programmeurs onderdeel kunt maken van uw vaste team. Op die manier dragen zij op de meest productieve wijze bij, waardoor er een goede samenwerking ontstaat en u kunt rekenen op de best mogelijke resultaten. We gebruiken onze ervaring, het brede netwerk en de contacten met onze projectmanagers in Oekraïne om dit in goede banen te leiden. U heeft daar weinig omkijken naar, terwijl u de software die u wenst kunt laten maken of ontwikkelen.

Offshore of nearshore software laten maken of ontwikkelen

Software laten ontwikkelen of maken is met name offshore en nearshore een stuk interessanter dan hier in Nederland. U betaalt dan tot 50% minder voor de ontwikkeling, terwijl u kunt rekenen op minstens zo hoogopgeleide programmeurs. Zij weten als geen ander wat er mogelijk is op basis van recente inzichten en de meest actuele programmeertalen. Dat betekent maximale productiviteit, zonder dat u daar de hoge kosten voor hoeft te maken.

Bovendien zijn de specialisten om uw software te laten maken of ontwikkelen beschikbaar op basis van flexibele contracten, zonder dat u omkijken heeft naar bijvoorbeeld werkplekken of huur. We helpen u graag in contact te komen met specialisten om een applicatie te laten maken of ontwikkelen, net als wanneer het u gaat om een bepaald platform of software ontwikkeling in het algemeen.

We werken al jaren samen met de developers op offshore- en nearshorelocaties, waardoor we u op voorhand helder kunnen aangeven wat u van hen kunt verwachten en hoe ze ervoor zorgen dat u kunt werken aan een platform, software of een specifieke applicatie die u wilt laten ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om software te laten ontwikkelen of maken en daarvoor gebruik te maken van de nearshore en offshore developers die daarvoor beschikbaar zijn? Neem contact met ons op. Wij brengen u in contact, desgewenst na te hebben bepaald welke programmeerkennis er nodig is voor het plan dat u heeft.

Bij Ruby Talent

 • De beste Ruby talenten in Oekraine
 • Geen omkijken naar werkplekken of huur
 • Exclusieve ontwikkelaar, 8 uur per dag 5 dagen in de week
 • Tot 50% goedkoper dan in Nederland
 • Flexibele contracten
Vertel ons wat u nodig hebt

Vertel ons wat u nodig hebt

Wij zoeken de beste talenten

Wij zoeken de beste talenten

Productief aan de slag

Productief aan de slag

Maak een afspraak

Wat wij voor u kunnen betekenen


 • rails 2
 • redis
 • jqury
 • html5
 • cat
 • mysql
 • rails
Onze expertise over ons

Neem direct contact op© Ruby talent 2017