Offshore en nearshore development: Oekraïne

Nearshore en offshore developers zijn hoogopgeleid, ervaren en werken tot 50% goedkoper. Ruby Talent maakt de programmeurs onderdeel van uw team. 

Offshore en nearshore development uit Oekraïne is tot 50% goedkoper dan hier in Nederland, terwijl u kunt rekenen op hoogopgeleide programmeurs met uitgebreide ervaring. Ze zijn goed geschoold en weten waar ze aan werken, niet in de laatste plaats dankzij Nederlands projectmanagement ter plaatse.

Dankzij offshore of nearshore development kunt u de kosten eenvoudig drukken, terwijl u net als andere organisaties werkt aan bijvoorbeeld een platform, applicatie of specifieke software.


Hoogopgeleide developers uit Oekraïne
We werken sinds 2003 aan een uitgebreid netwerk van ervaren programmeurs, die we dankzij hun offshore- of nearshore locatie stukken voordeliger kunnen inzetten dan developers in Nederland. Ze zijn hoogopgeleid en werken regelmatig aan platforms, applicaties en software voor zowel Nederlandse als andere Westerse ondernemingen. Dat betekent dat ze goed weten wat er van ze verwacht wordt en helder communiceren over waar ze aan werken.

Door de programmeurs binnen offshore en nearshore development daadwerkelijk onderdeel te maken van uw team leveren zij een productieve bijdrage, die de kans op succes aanzienlijk kan vergroten. Het is onze expertise om u in contact te brengen met de juiste developers, die zowel inhoudelijk als via heldere communicatie voldoen aan uw specifieke wensen. Op die manier kunt u software laten maken of een platform laten bouwen, net als een applicatie laten ontwikkelen. 

Offshore en nearshore development: tot 50% goedkoper
Dankzij offshore en nearshore development kunt u de software tot 50% goedkoper laten maken. Dat betekent een aanzienlijke kostenbesparing tijdens de programmeerfase, zonder dat u hoeft in te leveren aan kwaliteit of mogelijkheden. Sterker nog, in een aantal gevallen zijn de offshore en nearshore ontwikkelaars meer programmeertalen machtig dan hun Nederlandse collega’s of zijn ze beter op de hoogte van de actuele mogelijkheden op basis van recente inzichten.

We werken al jaren samen met de developers op offshore- en nearshorelocaties, waardoor we u op voorhand helder kunnen aangeven wat u van hen kunt verwachten en hoe ze ervoor zorgen dat u kunt werken aan een platform, software of een specifieke applicatie die u wilt laten ontwikkelen.

Benieuwd hoe we ervoor zorgen dat de developers daadwerkelijk onderdeel worden van uw team? We zorgen er met onze aanpak voor dat offshore en nearshore development daadwerkelijk leidt tot maximale toegevoegde waarde, die zich vertaal in optimale productiviteit. Dit levert u de hoogste Return on Investment (ROI) op, waardoor u op een kostenefficiënte wijze werkt aan de bouw of ontwikkeling van software, een bepaalde applicatie of een platform dat u voor ogen heeft. Meer weten? Neem contact met ons op, dan gaan we graag voor u aan de slag.

Bij Ruby Talent

 • De beste Ruby talenten in Oekraine
 • Geen omkijken naar werkplekken of huur
 • Exclusieve ontwikkelaar, 8 uur per dag 5 dagen in de week
 • Tot 50% goedkoper dan in Nederland
 • Flexibele contracten
Vertel ons wat u nodig hebt

Vertel ons wat u nodig hebt

Wij zoeken de beste talenten

Wij zoeken de beste talenten

Productief aan de slag

Productief aan de slag

Maak een afspraak

Wat wij voor u kunnen betekenen


 • rails 2
 • redis
 • jqury
 • html5
 • cat
 • mysql
 • rails
Onze expertise over ons

Neem direct contact op© Ruby talent 2017